Στο μεταγραφικό στόχαστρο τεσσάρων «μεγάλων» της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται ο Ζαν Μισέλ Σερί.

Σύμφωνα με σημερινά (16/5) δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Άρσεναλ βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του 26χρονου χαφ της Νις, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν το ντεζαβαντάζ πως δεν μπορούν να κλείσουν τον παίκτη αν πρώτα δεν έρθουν σε συμφωνία με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ.

Το έντονο ενδιαφέρον για τον Σερί δεν σταματά όμως εκεί, καθώς την περίπτωσή του εξετάζουν επίσης τόσο η Τσέλσι, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, με τους «μπλε» να έχουν μάλιστα-σύμφωνα με τα ρεπορτάζ-το προβάδισμα στην παρούσα φάση!

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Ιβοριανού χαφ συνδέθηκε το προηγούμενο διάστημα και με τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεδομένα θα αναζητήσει την προσθήκη ενός παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σερί έφτασε μια… ανάσα από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, η μεταγραφή χάλασε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»