Νέα παραφιλολογία για τον Ορμπελίν Πινέδα άρχισε στην πατρίδα του.

Με αφορμή την παρουσία του άσου της ΑΕΚ στη χώρα για τα φιλικά της εθνικής, ξεκίνησαν εκ νέου τα σενάρια για επιστροφή του.

Χαρακτηριστικό δημοσίευμα του «futboltotal» έχει τίτλο «ο Πινέδα θα εξαπολύσει πόλεμο για να επιστρέψει στο Μεξικό».

Σε αυτό λοιπόν αναφέρεται ότι ο παίκτης «προσπαθεί να επιστρέψει αρκετούς μήνες για οικογενειακούς λόγους» και γίνεται η πρόβλεψη ότι τελικά θα τα καταφέρει τον προσεχή Γενάρη.

Εξάλλου, σημειώνεται ότι θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν τέσσερις ομάδες για την απόκτησή του (Μοντερέι, Κρουζ Αζούλ, Τσίβας, Τολούκα), ενώ εκτιμάται ότι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ θα φτάσουν τα 20 εκατ. δολάρια.

Θυμίζεται ότι ο Πινέδα έχει συμβόλαιο ως το 2027 με την «Ένωση», στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποχώρησης για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία ορίζεται στα 8 εκατ. ευρώ για ομάδα της Αμερικής και στα 10 εκατ. ευρώ για ομάδες από Ασία και Αραβία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα 27/4 διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, από Τετάρτη 29/4 για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

TAGS: A.E.K.