«Χωρίς σχόλια... για να τα βλέπουν οι απανταχού της γης νεοφιλελέ και να πέφτουν από τα παράθυρα».

Με την παραπάνω φράση πανηγυρίζει για τη νίκη -σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν- του Νικολάς Μαδούρο στις περιφερειακές εκλογές της Βενεζουέλας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο γιατρός από την Κρήτη και πολιτικός, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον χάρτη με τις περιφέρειες που κέρδισε ο Μαδούρο και τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, που οδήγησε τη χώρα του στα πρόθυρα της κοινωνικής έκρηξης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, έγινε λίγες μόλις ώρες πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, η κυβέρνηση του οποίου δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα των εκλογών στη Βενεζουέλα, κάνοντας λόγο για νοθεία.

Δείτε τον τρόπο που επέλεξε να αναγνωρίσει τη νίκη του Μαδούρο ο Παύλος Πολάκης, λίγο πριν ο επικεφαλής της κυβέρνησης που μετέχει, Αλέξης Τσίπρας, συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος έχει εκτοξεύσει ευθείες απειλές εναντίον του ομολόγου του στη Βενεζουέλα.



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube