Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε ο Γιάννης Δάρας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος τoυ Χαλκηδονικού (Β’ Αθήνας) δίνοντας συνέχεια στην έρευνα που έχει αρχίσει εδώ και μήνες, κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, κάλεσε τις ομάδες του τοπικού να αγνοήσουν τις εντολές του ΕΟΔΥ και να βάλουν κόσμο στις κερκίδες, με κάποιες να ανοίγουν τα γήπεδά τους σε εκατοντάδες φιλάθλους.

«Η έρευνά μας δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ ή των Ενώσεων, αλλά για το πώς θα ξεκαθαρίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που το λυμαίνονται κάποιοι άνθρωποι. Ενώ η χώρα είναι σε κατάσταση πανδημίας και είναι στα πρόθυρα δεύτερου lockdown, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, που είναι και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, μπροστά σε 46 εκπροσώπους ομάδων, προέτρεψε τους παράγοντες να μην ακούσουν τις εντολές του ΕΟΔΥ και να βγάλουν εισιτήρια. Υπάρχουν μάρτυρες και ηχητικά γι’ αυτό. Κάποια σωματεία σκεπτόμενα σοφά δεν έβαλαν φιλάθλους, κάποια άλλα επειδή έχουν και έξοδα έβαλαν κόσμο. Την ώρα που ο κ. Χαρδαλιάς στέλνει αστυνομία για να μαζέψουν τα παιδιά από τις πλατείες, υπήρχαν 600 άτομα σε ντέρμπι δυτικών προαστίων, χωρίς προφύλαξη και μάσκες. Είναι δυνατόν άνθρωπος που έχει θεσμικό ρόλο να προτρέπει τις ομάδες να βάλουν μέσα κόσμο και να τους ενθαρρύνει στην παρανομία; Δεν είναι σοβαρό να γίνεται αυτό και απορώ γιατί δεν έχει παρέμβει κανένας από την πολιτεία. Είναι θέμα προστασίας των φιλάθλων και όχι μόνο», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους οικονομικούς ελέγχους που είναι σε εξέλιξη, αλλά και στο ζήτημα της ιατρικής πρόληψης με την παρουσία γιατρών στους αγώνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαντής: «Πάτησαν σε μία ψεύδη είδηση για τον Ιωαννίδη και έβγαλαν τα απωθημένα τους»

«Επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας ο Σίνα»

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19

Πανέμορφη στιγμή: Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Youth League

Άγρια επεισόδια σε αγώνα τοπικού στην Ηλεία: Με κατάγματα στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής, συνελήφθη ένα άτομο!

Επετειακό φιλικό των Legends 2004 με UEFA Stars για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας!

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής