Έτοιμη να πυροδοτήσει την πρώτη βόμβα στο τουρκικό πρωτάθλημα το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζεται η Μπεσίκτας και δεν είναι άλλη από τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, η «Fotospor» αναφέρεται στη συνάντηση επί αθηναϊκού εδάφους του προέδρου του τούρκικου συλλόγου, Φικρέτ Ορμάν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ποσειδώνια 2018» και μετά από συζήτηση που είχαν οι δύο ομόλογοι φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο η υπόθεση.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τα 12 εκατ. ευρώ, αλλά μετά από συνεχείς συζητήσεις το deal πλησιάζει στα 4 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως αυτή θα είναι και η πρώτη μεταγραφή της Μπεσίκτας, η οποία εδώ και πάρα πολύ καιρό ενδιαφέρεται για τον Τρικαλινό άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη

Παράνοια στο ΟΑΚΑ με κόσμο και παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό»!

Τσακίρης: «Παράδοση άνευ όρων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Ήταν άνευρη, είχε κάκιστη νοοτροπία και δεν ήξερε τι διακυβευόταν»!

Πλήγμα με Πέλκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Έκανε το ντέρμπι… παράσταση για έναν ρόλο ο Παναθηναϊκός»