Ο Τσέχος πρόεδρος, Πετρ Πάβελ, εισήχθη σε νοσοκομείο της Πράγας χθες Πέμπτη, αφού ενεπλάκη σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, πάντως τα τραύματά του δεν είναι «σοβαρά», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του μέσω X.

Ο κ. Πάβελ, 62 ετών, πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας από τον Μάρτιο του 2023, θα νοσηλευτεί στο στρατιωτικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πράγας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

«Τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει υπό παρακολούθηση για κάποιο διάστημα», εξήγησαν οι υπηρεσίες του.

Κατά τον τσεχικό Τύπο, ο αρχηγός του κράτους υπέστη πτώση ενώ κινείτο σε κλειστή πίστα.

Η αστυνομία δεν διενεργεί έρευνα για το ατύχημα.

Απόστρατος στρατηγός του τσέχικου στρατού που υπηρέτησε στο NATO, ο κ. Πάβελ είναι παθιασμένος μοτοσικλετιστής, ο οποίος το τρέχον διάστημα οδηγεί ισχυρή BMW R1200 GS. Το περασμένο καλοκαίρι εφημερίδες είχαν δημοσιεύσει φωτογραφία του στο τιμόνι της — χωρίς κράνος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς