Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 και ανατροπή, για την 7η αγωνιστική της Super League, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αποτέλεσμα, βέβαια, κάθε άλλο παρά… μη αναμενόμενο, με βάση πάντοτε τις φετινές εκτός έδρας εμφανίσεις των «πράσινων» και κυρίως τα αποτελέσματα που ήρθαν εκτός Λεωφόρου!

Ο προπονητής της εξέδρας επιχειρεί να αναδείξει και να εξηγήσει τους λόγους που κόστισαν την ήττα στον Παναθηναϊκό σήμερα από τους Αρκάδες…

* Στο ίδιο έργο θεατές! Όπως έχει καταγραφεί η τρομερή εντός έδρας επίδοση του Παναθηναϊκού, σε επίπεδο αποτελεσμάτων, εμφανίσεων αλλά και ψυχολογίας/αυτοπεποίθησης, εξίσου παγιωμένο φαίνεται ότι είναι και το ανάποδο πρόσωπο της ομάδας. Μακριά από την Λεωφόρο. Πλέον, μετά από τέσσερα ματς, ο μόλις ένας βαθμός απολογισμός -και ανεξάρτητα του αν κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό- καταδεικνύει ότι υπάρχει «θέμα» εκτός έδρας…

* Έχει… τάσεις αυτοκτονίας στην άμυνα. Στην φάση του 1-1, που καταλήγει σε πέναλτι υπέρ του Μπαράλες, ο Πούγγουρας κάνει κακό κοντρόλ και έχει ακόμα χειρότερη εκτίμηση/αντλιδραση στη συνέχεια. Καλά, στην φάση του 2-1, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα… Όχι έναν αλλά τρεις παίκτες συνάντησε ο Σίτο μέχρι να σεντράρει για τον Σονί, ουδείς εξ αυτών δεν τον σταμάτησε έστω με ένα φάουλ!

* Ο λύκος κι αν εγέρασε… Ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για το ότι δεν πήρε μια ευκαιρία σε μια «μεγάλη» ομάδα, με εμφανίσεις όπως η σημερινή! Ο 34χρονος στράικερ ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επικράτησης του Αστέρα για μια ακόμα βραδιά, μετά το «διπλό» στην Ριζούπολη. Πήρε τις περισσότερες «μάχες», πέτυχε ένα τέρμα, ενώ κέρδισε και την κάρτα του αντίπαλου στόπερ. Όχι κι άσχημα, έτσι;

* Έχει γίνει κακός του δαίμονας! Όταν στις έξι τελευταίες του επισκέψεις στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός μετράει… μηδέν νίκες, αν μη τι άλλο αυτό κάτι δείχνει. Ο Αστέρας έχει καταφέρει να πάρει το προβάδισμα σε ψυχολογικό επίπεδο, πριν ακόμα την σέντρα των αγώνων των δύο ομάδων στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και αυτό… βγαίνει στο γήπεδο!

* Έχει πάρει φόρα ο Καρλίτος… Η μόνη αχτίδα φωτός για τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με την «επανασύνδεση» του Καρλίτος με τα αντίπαλα δίχτυα και εκτός έδρας. Ο Ισπανός στράικερ μετρούσε μέχρι σήμερα επτά τέρματα, όλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το πρώτο του εκτός έδρας γκολ, σε συνδυασμό με το γενικότερο φορμάρισμά του εσχάτως δίνουν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έναν λόγο να αισθάνεται ασφάλεια μπροστά!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»