Αφού βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα κατηγορούμενος από τους οπαδούς της Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ οι οποίοι ζητούσαν να τιμωρηθεί από FIFA και UEFA, ήρθε η ώρα για τον Σέρχιο Ράμος να περάσει στην αντεπίθεση.

«Δεν ήθελα να μιλήσω τότε γιατί όλα φαίνονταν μεγεθυμένα. Θυμάμαι πολύ καλά τη φάση: μου αρπάζει το χέρι πρώτος και πέφτω από την άλλη μεριά. Ο τραυματισμός συνέβη στο άλλο χέρι και όλοι είπαν ότι του έκανα λαβή τζούντο» ξέσπασε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής .

Ο Ράμος αποκάλυψε ότι έκτοτε έχει επικοινωνήσει με τον Σαλάχ μέσω μηνυμάτων αποκαθιστώντας τις σχέσεις τους, δεν παρέλειψε όμως να πετάξει και το «καρφί» του: «Θα μπορούσε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο με ένεση, το έχω κάνει αρκετές φορές».

Η Diario Gol υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο μεταγραφής του Σαλάχ στους Μαδριλένους, εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν στον τελικό του Champions League.

To ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση των Μαδριλένων δεν είναι διατεθειμένη να πάει κόντρα στον αρχηγό της και πως θα υποχωρήσει στο αίτημά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube