Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως την προσεχή Δευτέρα ο Ρικάρντο Κόστα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, μέσω… Twitter, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος αμυντικός θα απαντάει online στις ερωτήσεις των οπαδών της ομάδας, σε μία πρωτοποριακή διαδικασία για τα δεδομένα της Ελλάδας.
Η ανακοίνωση
Ο Ρικάρντο Κόστα λίγο πριν τις αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Europa League, αλλά και τη σέντρα στη Σούπερ Λίγκα θα αφήσει για μια ώρα την προπόνηση και θα καθίσει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή για ν’ απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις.
Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο επόμενος καλεσμένος στις ζωντανές συνεντεύξεις μέσα από τον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Twitter. Τη Δευτέρα 17.08, στις 13:00 ο Ρικάρντο Κόστα θ’ αναλάβει να… διαχειριστεί το Twitter απαντώντας μέσα σε 140 χαρακτήρες στις απορίες που εσείς θα του θέσετε.
Για να λάβετε μέρος στη συνέντευξη κάνετε follow τον λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στείλτε μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής (16.08) τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας το ειδικό hashtag #askCosta. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν κι ο Ρικάρντο Κόστα θα τις απαντήσει ζωντανά την Δευτέρα (17.08) στις 13:00.