Κίνηση στρατηγικής έκανε το αφεντικό της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως στους τεχνικούς της ομάδας ώστε να αλλάξουν τον κινητήρα του μονοθεσίου του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Έτσι στον επερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην ιστορική πίστα της Μόντσα, στην Ιταλία, ο Αυστραλός οδηγός θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση του grid. Αυτό συμβαίνει λόγω των ποινών που επιβάλλονται στους οδηγούς για το πλεονέκτημα του καινούριου κινητήρα.

Το αφεντικό της ομάδας δήλωσε: «Ο Ντανιέλ θα έχει ποινή θέσεων στον επόμενο αγώνα, αντίθετα ο Μαξ (Φερστάπεν) πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει καλύτερα. Οπότε δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από το σαββατοκύριακο που έρχεται, όμως στον μεθεπόμενο αγώνα (στην Σιγκαπούρη) θα δυσκολέψουμε αρκετά τις Mercedes και Ferrari».

Να σημειωθεί πως ο Ντανιέλ Ρικιάρντο είχε εγκαταλείψει στον αγώνα του Βελγίου καθώς ενεπλάκει σε σύγκρουση στην πρώτη στροφή της πίστας, ενώ ο ομόσαυλός του, Μαξ Φερστάπεν, είχε τερματίσει τρίτος.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!