Με τον καλύτερο τρόπο θα γιόρταζε τα 21α γενέθλια του ο Ντάνι Θεμπάγιος αν ο Ζινεντίν Ζιντάν τον χρησιμοποιούσε στην αποψινή αναμέτρηση της Ρεάλ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του Super Cup Ευρώπης.

Ο Ισπανός χαφ δήλωσε πως θα το χαρεί πολύ αν η νέα του ομάδα κερδίσει το τρόπαιο, ανεξάρτητα από το αν θα αγωνιστεί εκείνος ή όχι.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε πως: «Δεν θα υπήρχε ωραιότερο δώρο για εμένα από το να στεφθούμε “βασιλιάδες” της Ευρώπης».

Μπορεί να μην το αναφέρει ξεκάθαρα, ενδόμυχα, όμως, θα ήθελε να γίνει ο δέκατος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «μερένχες» που δίνει τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα τους σε αναμέτρηση ευρωπαϊκού Super Cup.

Κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται ήδη στην περίφημη λίστα είναι οι Λουίς Φίγκο, Κλοντ Μακελελέ, Ρόμπερτ Γιάρνι, Χάμες Ροντρίγκεζ, Τόνι Κρόος και Μάρκο Ασένσιο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!