Το καλοκαίρι του 2013 ο σπουδαίος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας πετύχει τα πάντα με τον αγγλικό σύλλογο τα προηγούμενα 26 χρόνια.

Στην πραγματικότητα όμως πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει, μολονότι βάδιζε στα 72, έως ότου κατάλαβε πως υπήρχε κάτι πιο σημαντικό από την δική του καριέρα.

«Σίγουρα θα συνέχιζα. Ένα βράδυ όμως είδα την σύζυγό μου Κάθι να βλέπει τηλεόραση και να κοιτάζει στο ταβάνι. Ήξερα ότι ήταν απομονωμένη. Το ξέρετε πως εκείνη και η Μπρίτζετ ήταν δίδυμες (σ.σ.: λίγους μήνες πριν είχε φύγει από την ζωή).

Όταν της είπα πως αυτή τη φορά θα αποσυρθώ δεν έφερε αντίρρηση. Ήξερα ότι ήθελε από μένα να το κάνω»
, αποκάλυψε ο Σκωτσέζος σε συνέντευξή του στην βρετανική «Telegraph».

Επιπλέον απάντησε στους επικριτές του, αναφορικά με την ομάδα που παρέλαβε ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος τον διαδέχθηκε. «Ακόμα και όταν ήξερα πως θα αποχωρήσω, προσπαθούσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, παίρνοντας κάποιους παίκτες. Όπως λέω πάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το λεωφορείο συνέχιζε να κινείται», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του