Σε… σίγουρα χέρια οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, το προσεχές μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (το οποίο θα διεξαχθεί με ανοιχτή την Θύρα4)!

Όπως αποκάλυψαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς, ο Τάσος Σιδηρόπουλος αναμένεται να είναι ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας, κάτι που θα επιβεβαιωθεί την Πέμπτη, όταν και ανακοινώνονται οι ορισμοί κάθε αγωνιστικής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις πληροφορίες η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα δώσει τα «κλειδιά» στον κορυφαίο κατά τεκμήριο Έλληνα διαιτητή, ο οποίος ουδέποτε έχει προκαλέσει με τα σφυρίγματά του. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ήταν ο «άρχοντας» και του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στο Φάληρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος θα οριστεί, όπως όλα δείχνουν, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, δεν του στερεί τη δυνατότητα να σφυρίξει και το αιώνιο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες (αν και κάτι τέτοιο μάλλον δύσκολα θα συμβεί...).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο