Μετά το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 95', πολλοί νόμιζαν πως η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε και η Τότεναμ έμεινε εκτός. Το ίδιο πίστεψε και ο Μούσα Σισοκό, ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια μόλις έγινε το 5-3.

Ωστόσο, όταν μέλος της ομάδας τον ενημέρωσε ότι το γκολ ακυρώθηκε, τότε ξέχασε τον τραυματισμό του και άρχισε να τρέχει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του.

«Ήμουν στον πάγκο όταν έγινε το 5-3. Αναστατώθηκα τόσο που έφυγα τρέχοντας προς τα αποδυτήρια. Ήμουν μόνος, δεν ήρθε κάποιος μαζί μου, δεν υπήρχε κάπου τηλεόραση που να έδειχνε τον αγώνα. Πίστευα πως είχαμε αποκλειστεί. Τότε, ένα μέλος της ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε: ‘Απίστευτο, τα καταφέραμε’. Εγώ απάντησα: ‘Πώς τα καταφέραμε;’ Εκείνη τη στιγμή μου είπε πως το γκολ ακυρώθηκε. Μετά από αυτό, έβαλα τη φανέλα μου και ξεχνώντας τον τραυματισμό που είχα, άρχισα να τρέχω για να βρω τους υπόλοιπους και να πανηγυρίσω μαζί τους. Ήταν ένα απίστευτο, συναισθηματικό σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σισοκό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Τότεναμ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League και οι αγώνες με τον Άγιαξ είναι ιστορικοί για τον σύλλογο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube