Σε έναν από τους πιο γνωστούς ρέφερι ανέθεσε η UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα για το Champions League την Τρίτη. Ο λόγος για τον Νταμίρ Σκόμινα, τον 37χρονο Σλοβένο που φέτος έχει «σφυρίξει» επίσης το Μαν. Γιουνάιτεντ-Λεβερκούζεν (4-2) για τη φάση των ομίλων.

Σε συλλογικό επίπεδο, έχει διευθύνει τους αγώνες Παναθηναϊκός-Ρόμα (3-2) για τους «32» του Europa League στις 18/2/2010 και ΑΕΚ-Βασλούι 3-0 για τα play offs του Europa League στις 27/8/2009.

Σε εθνική επίπεδο, ήταν διαιτητής στις 22/6/2012 στον προημιτελικό του Euro ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία (2-4). Επίσης «σφύριξε» στο φιλικό Ελλάδα-Σενεγάλη (0-2) στις 3/3/2010, αλλά και στο Ελλάδα-Γερμανία (0-3) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στις 20/7/2005. Στις 3/9/2004 «σφύριξε» στον αγώνα των προκριματικών των Ελπίδων ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα (1-1).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκολ... ποίημα και χατ-τρικ από τον απίθανο Βαλβέρδε πριν βγει το ημίχρονο στο «Μπερναμπέου»!

Πέναλτι του Βαγιαννίδη και 1-0 για την Μπόντο/Γκλιμτ επί της Σπόρτινγκ στη Νορβηγία

Δεύτερο «παστέλι» για τη Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι με τον Βαλβέρδε!

Αλήτικο άδειασμα του Βαλβέρδε στον Ντοναρούμα για το 1-0 της Ρεάλ!

Χάβερτς «τιμωρός» στο Λεβερκούζεν, πλήγωσε την Μπάγερ στο 89’ και ανακούφισε την Άρσεναλ!

Πολλά τα έξι γκολ, αλλά έμειναν πιστοί στην ομάδα: Φοβερός ο κόσμος της Αταλάντα...

Η Λεβερκούζεν παίρνει τα μέτρα της ενόψει Άρσεναλ: «Δεν επιτρέπονται τα κόρνερ»!

Ο Κίνσκι ξεκαθάρισε πως δεν ζήτησε εκείνος αλλαγή: «Ήταν οδυνηρό να βγω τόσο νωρίς...»

Έφταιγε ο Κίνσκι ή το… χορτάρι; Η θεωρία που φέρνει την Ατλέτικο υπεύθυνη για τα λάθη των τερματοφυλάκων!

Νέες μάχες στους «16» του Champions League με το βλέμμα στη ντερμπάρα της Μαδρίτης