Ευθύνες σε έναν ποδοσφαιριστή του, χωρίς να τον κατονομάσει, για την ήττα της Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας επέρριψε ο Άρνε Σλοτ μετά το 2-1, που ήρθε με γκολ στο 97'. Ο Ολλανδός προπονητής θεωρεί πως η απόφαση ενός παίκτη να επιτεθεί αντί να κρατήσει την μπάλα στο φινάλε των καθυστερήσεων καταδίκασε την ομάδα του στην πρώτη της φετινή ήττα.

«Ένας παίχτης μας αποφάσισε να επιτεθεί, γιατί ήθελε να βγει στη αντεπίθεση, κάτι που ήταν αχρείαστο γιατί ο χρόνος τελείωνε. Έπρεπε μόνο να αμυνθούμε. Μάλλον είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να επιτεθούμε, όχι όλοι μας βασικά αλλά ένας συγκεκριμένος παίκτης μάλλον το είχε στο μυαλό του και αυτό οδήγησε στους αντιπάλους να σκοράρουν το νικητήριο γκολ και εμείς να χάσουμε», δήλωσε ο Σλοτ φανερά εκνευρισμένος.

Η Λίβερπουλ παραμένει πρώτη με 15 βαθμούς μετά από έξι αγώνες, στο +3 από τη δεύτερη Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Άρσεναλ μπορεί να πλησιάσει στους δύο βαθμούς αν νικήσει απόψε στο Νιούκαστλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασμα Τζιμπρίλ Σισέ: «Δεν θα δεχτώ άλλες ανοησίες για το Σίτι-ΚΠΡ του 2012»!

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!

Ο Μαντσίνι έβγαλε την ουρά του απ’ έξω: «Είναι προβλήματα της Σίτι, όχι δικά μου»!

«Έχει… σπεσιαλίστες στις εφέσεις το νομικό τμήμα της Μάντσεστερ Σίτι»

Άμεση επιστροφή του Ίσακ στο Λίβερπουλ λόγω προβλήματος τραυματισμού

Αποζημίωση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ «ονειρεύονται» οι Ρουμάνοι για τη Στεάουα λόγω… Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»