Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς αφήνει το Κλίβελαντ για να συνεχίσει την καριέρα του στους Λέικερς. Από το Γενάρη του 2015, ένας από τους συμπαίκτες του στους Καβαλίερς ήταν και ο JR Σμιθ.

Χθες Κυριακή, 22 Ιουλίου, αρκετές μέρες μετά το αντίο του Λεμπρόν, ο Σμιθ ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με τη λεζάντα «Ευχαριστώ αδερφέ, Λεμπρόν Τζέιμς».

Ένα τόσο λιτό μήνυμα και μάλιστα με τόση καθυστέρηση, μάλλον δείχνει ότι το περιστατικό με το τραγικό λάθος του Σμιθ στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου τελικού του 2018 κόντρα στους Warriors, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Λεμπρόν, δεν ξεπεράστηκε ποτέ και η σχέση τους δεν είναι πια τόσο καλή.

Αυτό το λάθος έχει περάσει στην ιστορία του NBA και μάλιστα είχε οδηγήσει τον Λεμπρόν να παίζει με τραυματισμένο χέρι τους υπόλοιπους τελικούς, αφού από τα νεύρα του είχε χτυπήσει με δύναμη έναν πίνακα στα αποδυτήρια στο «Oracle Arena» στο φινάλε μιας παράτασης που βρήκε νικητές τους πολύ ανώτερους Warriors.

Δείτε την ανάρτηση του Σμιθ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube