Μέρος των πρώτων του σκέψεων στον πάγκο της ΑΕΚ έδειξε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο δίτερμα της απογευματινής προπόνησης των κιτρινόμαυρων στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Όπως και την Τετάρτη, έτσι και σήμερα, ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης δείχνει πως θέλει να χτίσει πάνω σε γερά θεμέλια στην άμυνα. Αυτό σιγά-σιγά αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο από τον τρόπο που χωρίζει τους παίκτες του στο δίτερμα.

Και στην άσκηση της Πέμπτης λοιπόν, ο τεχνικός της ΑΕΚ διατήρησε την ίδια αμυντική τετράδα αλλά και τον κόφτη στην μία από τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, οι «μπλε» δούλεψαν στα μετόπισθεν και πάλι με τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίντακ στα αριστερά και κεντρικό δίδυμο τους Τσιγκρίνσκι και Άρθο, ενώ ακριβώς μπροστά από την αμυντική γραμμή βρισκόταν ο Σιμόες.

Μπλε: Γκάλο, Άρθο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας και Πέκχαρτ

Κίτρινοι: Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και χθες και το σημερινό δίτερμα κρίθηκε στο γκολ. Αυτή την φορά το σημείωσε ο Μάνταλος με κεφαλιά έπειτα από προσπάθεια του Αραβίδη. Στην προπόνηση της Τετάρτης ο νικητής είχε κριθεί από τέρμα του Πέκχαρτ και πάλι με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πλατέλλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: A.E.K.