Μέρος των πρώτων του σκέψεων στον πάγκο της ΑΕΚ έδειξε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο δίτερμα της απογευματινής προπόνησης των κιτρινόμαυρων στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Όπως και την Τετάρτη, έτσι και σήμερα, ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης δείχνει πως θέλει να χτίσει πάνω σε γερά θεμέλια στην άμυνα. Αυτό σιγά-σιγά αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο από τον τρόπο που χωρίζει τους παίκτες του στο δίτερμα.

Και στην άσκηση της Πέμπτης λοιπόν, ο τεχνικός της ΑΕΚ διατήρησε την ίδια αμυντική τετράδα αλλά και τον κόφτη στην μία από τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, οι «μπλε» δούλεψαν στα μετόπισθεν και πάλι με τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίντακ στα αριστερά και κεντρικό δίδυμο τους Τσιγκρίνσκι και Άρθο, ενώ ακριβώς μπροστά από την αμυντική γραμμή βρισκόταν ο Σιμόες.

Μπλε: Γκάλο, Άρθο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας και Πέκχαρτ

Κίτρινοι: Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και χθες και το σημερινό δίτερμα κρίθηκε στο γκολ. Αυτή την φορά το σημείωσε ο Μάνταλος με κεφαλιά έπειτα από προσπάθεια του Αραβίδη. Στην προπόνηση της Τετάρτης ο νικητής είχε κριθεί από τέρμα του Πέκχαρτ και πάλι με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πλατέλλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.