Η ΑΕΚ κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στην ιστορία της στο βόλεϊ των ανδρών.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου ο Άκης Φλαούνας μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6 λέγοντας ότι με θυσίες και δουλειά οι παίκτες του ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στην έλευση του Χόρχε Ελγκέτα τονίζοντας ότι θα είναι μεγάλη τιμή να δουλέψει μαζί του.

Για το φαβορί που ήταν ο Εθνικός και ο Φοίνικας δήλωσε: «Δεν άλλαξε τίποτα μέσα σε ένα διήμερο. Εμείς το είχαμε στοχεύσει εδώ και ένα μήνα το τρόπαιο. Έχουμε δουλέψει εκεί πάνω με θυσίες από τους αθλητές μου και σήμερα ανταμείφτηκαν».

Για την διοίκηση και αν είναι ένα μήνυμα το τρόπαιο αυτό ανέφερε: «Αν θα έρθει ο Χόρχε Ελγκέτα ή όχι εμείς προχωράμε. Αν έρθει θα είναι μεγάλη τιμή να δουλέψω μαζί του. Από εκεί και πέρα εμείς δείξαμε με τα έργα μας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι πολλές δηλώσεις και τα λόγια δεν είναι για τους προπονητές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Κιαπίνι: «Η ομάδα είναι έτοιμη γιατί δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτόν τον σκοπό»

TAGS: A.E.K.