Εντύπωση προκάλεσε σε όλους στον Ολυμπιακό ο τρόπος με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς χειρίστηκε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τουρκία ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε «συγχαρητήρια» σε όλους για το αποτέλεσμα, καθώς εκείνο που μετράει και την περασμένη Παρασκευή που επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πειραιώτες με βιντεοανάλυση του συγκεκριμένου ματς έκανε έντονες παρατηρήσεις.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε ο 48χρονος προπονητής να δείξει τη σημασία που είχαν για εκείνον τα λάθη των παικτών του, ώστε να μην επαναληφθούν στην επερχόμενη ρεβάνς με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη.

Το… καμπανάκι που χτύπησε ο Μαρτίνς, ωστόσο, φαίνεται να έπιασε τόπο, αφού η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν πως δεν έκαναν στο γήπεδο πολλά από αυτά που είχαν ζητηθεί από το προπονητικό επιτελείο και αν δεν είναι συγκεντρωμένοι κόντρα στην «Μπασάκ» θα έχουν πρόβλημα.

Μάλιστα, στην προχθεσινή και χθεσινή προπόνηση έδειξαν μεγάλη διάθεση να δείξουν αυτά που ζητάει ο προπονητής τους, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!