Σαν τελικό βλέπουν άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης το ερχόμενο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα και θεωρούν πως μπορούν να το κάνουν αυτό παρότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή και ανεβασμένη ομάδα. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία έμειναν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι από την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά έχουν αφήσει ήδη το ματς στο παρελθόν και κοιτάζουν μπροστά, παρά την πικρία που τους έχει μείνει από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα.

Στα δύο ερχόμενα παιχνίδια, λοιπόν, που ακολουθούν κόντρα στον Αστέρα στη Ριζούπολη και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο στόχος που έχει τεθεί είναι οι τρεις βαθμοί μίνιμουμ. Στόχος που εφόσον επιτευχθεί θα δώσει ηρεμία στους «κυανόλευκους» στη διακοπή των Χριστουγέννων.

Την ίδια ώρα, πάντως, το μεταγραφικό σαφάρι των ανθρώπων του Απόλλωνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι επαφές με διάφορους μεταγραφικούς στόχους έχουν ήδη γίνει. Ο Ζόραν Βούλιτς έχει μεταφέρει στον Γιώργο Κασναφέρη και την διοίκηση την επιθυμία του αλλά και την αναγκαιότητα να γίνουν ορισμένες μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα «πονάει». Ένας αριστερός μπακ, ένας παίκτης στον άξονα και δύο στην μεσοεπιθετική γραμμή αναμένεται να αποκτηθούν, ενώ δεν θα προξενήσει απορία εάν γίνει κίνηση και για κάποιον στόπερ.

Το όνομα του Γρηγόρη Μάκου βρίσκεται στη λίστα, υπάρχουν επαφές και δεν αποκλείεται ο Έλληνας χαφ να αποτελέσει ακόμη και την πρώτη χειμερινή μεταγραφή, ενώ συνεχίζει να απασχολεί και ο Ζορντάο Ντιόγκο που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από τον Απόλλωνα διαψεύδονται τα σενάρια περί πρότασης για τον Εμάνουελ Κονέ από ομάδα του εξωτερικού.

Γιώργος Τσανάκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube