Αφοσιωμένος στον Εργοτέλη -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι- δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής.

Μιλώντας στη NOVA, ο στόπερ των Κρητικών τόνισε πως η φημολογία που τον συνδέει με την ΑΕΚ αφορά το διάστημα μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

«Ό,τι γράφεται και ακούγεται είναι για το καλοκαίρι. Όχι για τώρα. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Εργοτέλη. Το μυαλό μου και το σώμα μου είναι εδώ, η ψυχή μου είναι εδώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τόνισε ότι «θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση», ευχήθηκε «να τα καταφέρω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

TAGS: A.E.K.