Η επιλογή που έκανε ο πρώην πλέον παίκτης της Άρσεναλ, να διαλέξει την Λίβερπουλ και όχι την Τσέλσι ξένισε πολλούς.

Τον μικρό συμβουλεύει στις επαγγελματικές επιλογές ο πατέρας του, ο παλιός εξτρέμ στη δεκαετία του /80 Μαρκ Τσάμπερλεϊν.

Αγωνιζόταν στην Στόουκ και έπαιξε και στην εθνική ομάδα μερικές φορές, βασιζόμενος στην ταχύτητα του και στην ικανότητα να διεμβολίζει τις άμυνες. Μπορούσε να έχει κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι εκείνος το σημείο αναφοράς.

Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι πως πολύ σωστά συμβούλευσε το γιο του πως είχε έρθει η ώρα να επιλέξει μία ομάδα όπου ο προπονητής θα τον βελτιώσει και όχι απλά να αυξηθεί ο τραπεζικός λογαριασμός!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

1992: Η χρονιά που άλλαξε για πάντα το ποδόσφαιρο!

Ο Σλοτ μετράει μέρες και φταίει, αλλά Έντουαρντς, Χιουζ και οι πολλοί σταρ της Λίβερπουλ έχουν αίμα στα χέρια τους!

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: Σαν σήμερα ένας τελικός, που ήταν σαν τρέιλερ από το μέλλον!

Τις προκρίσεις τις καθορίζει το χορτάρι και όχι τα λόγια και τα ονόματα και οι Σκωτσέζοι το απέδειξαν ξανά

Η Λίβερπουλ πιστεύει πάντα πως θα σκοράρει έστω και αργά, όμως όποιος παίζει συνέχεια με τη φωτιά θα καεί!

Έκανε περίπατο στη Σερβία, αλλά ο Τούχελ θα έχει πιο δύσκολα εμπόδια για να κάνει η Αγγλία το επόμενο βήμα!

Τις μεταγραφές τις κρίνει το χορτάρι και εκεί θα κριθεί ο Ίσακ, όπως κάποτε οι Σίρερ, Ρούνεϊ, Ανρί, Κιν και Βερόν

Ο Σον υπήρξε ο καλύτερος (συμ)παίκτης που είχαν όλοι στην Τότεναμ και φεύγει σαν αληθινός αρχηγός!

Ένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται με καλό ξεκίνημα, αλλά άνετα χάνεται με ένα κακό, όπως σωστά έλεγε πάντα ο Σερ Άλεξ!

Ο Φρανκ με αυτά που έκανε στη Μπρεντφορντ έχει γεμάτο «ρεζερβουάρ», αλλά η Τότεναμ είναι τεράστιο ρίσκο!