Μιας και οι υποχρεώσεις με τη Μπαρτσελόνα έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τη προετοιμασία του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο Νειμάρ βρίσκεται στην Αμερική.

Εκεί, απόλαυσε έναν αγώνα μπέιζμπολ και είχε τη τιμή να γνωρίσει από κοντά τον θρύλο του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρτναν.

Κι’ αυτό λόγω της συνεργασίας των δύο με τη NIKE, αφού η εταιρία έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών, με το όνομα NJR x JORDAN Hypervenom.

Με τη συνεργασία αυτή ο Νειμάρ θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το ιστορικό νούμερο 23 των Σικάγο Μπουλς για προσωπικό προϊόν.



Επίσης, και η μάρκα του Τζόρνταν θα λανσάρει την Νειμάρ έκδοση για τα Jordan V Low, με το όνομα «Νειμάρ» ραμμένο στο εσωτερικό τους.








ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρκούδα προκάλεσε χάος σε πάρκινγκ του Τενεσί - Βίντεο τη δείχνει να τρέχει πίσω από πολίτες!

«Πανοπλία» για πρόβατα: Η αυστριακή εφεύρεση που διχάζει αγρότες και φιλοζωικές οργανώσεις

Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο των Χανίων!

Οι viral γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν: Ντάκος εναντίον σούσι σε νέο απολαυστικό video

Ο Λιονέλ Μέσι τον χοτ ντογκ: Ο «σαγόνιας» έφαγε 66 χοτ ντογκ και αναδείχθηκε πρωταθλητής για 18η φορά!

Κάμερα στο ψυγείο, ύποπτος ο σύζυγος, ένοχη... η γάτα!

Έδωσαν σε μωρό τούρτα από καρπούζι και αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμεναν

Viral γατοδράμα: Πήγε δώρο ένα ποντίκι και έφυγε με… ραγισμένη καρδιά

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!