Την άποψη ότι η κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Formula 1 κάνει κακό στο σπορ εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Γερμανός πιλότος στην Κορέα πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και όγδοη της σεζόν, θέτοντας τις βάσεις για τον τέταρτο τίτλο του.

Ακόμη, ο Χάμιλτον τόνισε πως πια δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο, όπως δεν υπήρχε και κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του Μίκαελ Σουμάχερ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως τότε ξυπνούσε για να δει μόνο τις εκκινήσεις και ξανακοιμόταν αφού ήξερε ποιος θα ήταν ο νικητής.

«Ο Φέτελ έχει ήδη πάρει τον τίτλο, εκτός και αν δεν τερματίσει στους υπόλοιπους αγώνες. Πιθανότατα να μπορεί να το πανηγυρίσει ακόμη και αν δεν τερματίσει σε κάποιους αγώνες. Προσωπικά, νιώθω τον κόσμο γιατί θυμάμαι την περίοδο που ο Μίκαελ Σουμάχερ έπαιρνε τις νίκες. Θυμάμαι ξυπνούσα τα πρωινά έβλεπα τις εκκινήσεις μετά πήγαινα για ύπνο και ξυπνούσα ξανά όταν είχε τελειώσει το γκραν πρι γιατί ήδη ήξερα τι είχε συμβεί. Είμαι σίγουρος ότι και τώρα αρκετός κόσμος κάνει το ίδιο», δήλωσε ο Χάμιλτον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!