Μπορεί να μην έχει τελειώσει η φετινή σεζόν και να μην έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον βιάζεται να δοκιμάσει το αναβαθμισμένο μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν. Ο Βρετανός πιλότος μίλησε στο autosport και σχολίασε το γεγονός αυτό.

«Είχα μία συνάντηση με όλους τους μηχανικούς της ομάδας, και έχουν μία ιδιαίτερη ενέργεια και όρεξη για δουλειά που με εμπνέει στους αγώνες μου. Μπορεί κατά καιρούς, το μονοθέσιό μου να είχε κάποια προβλήματα αλλά έτσι δουλέψαμε περισσότερο και τώρα έχουμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ξέρω τι χρειάζεται να βελτιωθεί στο αυτοκίνητο μου και γι’ αυτό πιέζω τους μηχανικούς για να το φτιάξουν», υποστήριξε.

Κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις του αυτοκινήτου φαίνεται να μην ικανοποιούν τον τετράκις πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος βιάζεται να δοκιμάσει τις νέες τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν από την νέα σεζόν.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο σε κάποιο από τα γκραν πρι που απομένουν, η Mercedes να τροποποιήσει κάποια από τα μέρη του μονοθεσίου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube