Ούτε πανηγυρισμοί, ούτε μεγάλα λόγια, ούτε τίποτα… Ο Αντρέα Τρινκιέρι υποδέχτηκε τη νίκη επί της Γαλλίας στο Στρασβούργο (79-67) όπως ακριβώς είναι: σαν μια νίκη σε φιλικό.

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας και έτσι ακριβώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα δεν μπορεί να έχει κουμπί που να το ανάβεις και το σβήνεις για να έχει συγκέντρωση και τη σωστή νοοτροπία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σήμερα: Το ότι παίξαμε με την σωστή νοοτροπία και διαύγεια. Θα μπορούσα να πω ότι είναι κάτι που πράξαμε και στα τρία παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά. Ξεπεράσαμε κάποια λάθη μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Κάναμε κάποια καλά πράγματα στην άμυνα και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Αλλά τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Η εικόνα της Γαλλίας για παράδειγμα δεν είναι η πραγματική. Μπορεί να ανεβάσει πολύ το επίπεδό της. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι από τα φιλικά, κάποιοι μόλις είχαν ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Οπότε δεν πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα ως μήνυμα, αλλά να σταθούμε στην νοοτροπία της ομάδας μας. Αυτά τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά και έδειξαν την σωστή νοοτροπία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Όλοι αυτές τις τρεις μέρες έδωσαν κάτι... Με τα πάνω και τα κάτω, με λάθη, αλλά πάλευαν κάθε φορά», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για τους τρεις τραυματίες, είπε: «Τώρα περιμένουμε τον Σπανούλη, ελπίζω να έχουμε καλά νέα για τον Μπουρούση. Επίσης είναι και ο...Λεωνίδας Καϊμακόγλου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό το όνομά του, αλλά έτσι όπως είναι και όπως παλεύει, είναι σαν τον Λεωνίδα... Μας έλειψαν πολύ. Ο Βασίλης και ο Γιάννης είναι μέρος αυτής της ομάδας και ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας σύντομα, ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία. Και οι τρεις αυτοί παίκτες είναι κομμάτι της ψυχής αυτής της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιαννακόπουλος: «Αν ήταν στο χέρι μου, ο Χουάντσο θα έμενε για πάντα» - Στήριξη σε Χέιζ-Ντέιβις, αποκάλυψη για πρόταση

Ανανέωσε με Λέρη ο Ολυμπιακός

Ζέρβας: «Πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο ο Ολυμπιακός-Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει με Ντόρσεϊ»

Πετρίδης: «Πώς γίνεται να σφυρίζει σε αγώνα ομάδας, διαιτητής που έχει δεχθεί μήνυση από εκείνη;»

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Διονύσης Αγγέλου: «Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Πήρε Σακελλαρίου ο Ολυμπιακός

Μέρος της προπόνησης Σλούκας και Ρογκαβόπουλος - Ανήμερα του Game 2 κρίνεται η συμμετοχή τους

Βίντεο του Παναθηναϊκού με 18 φάσεις από το Game 1 των τελικών - Στο επίκεντρο τα διαφορετικά κριτήρια της διαιτησίας!

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο ΠΑΟΚ για σοβαρό φαινόμενο βίας στο Game 2 με Παναθηναϊκό!

Η ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, η αγωνία στο φινάλε και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό