Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Σπάρτη για να δει από κοντά τον Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος έφτασε στην πόλη και άναψε τον τοπικό βωμό στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρά τις εκκλήσεις των υγειονομικών Αρχών, χιλιάδες πολιτών συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην λακωνική πόλη και ήθελαν να δουν από κοντά τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υπουργείο Υγείας με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να ματαιώσουν την Λαμπαδηδρομία.

Όσον αφορά την παρουσία του Αμερικανού σταρ, μόλις έφτασε στο μνημείο φώναξε «This is Sparta», όπως έκανε και στην γνωστή ταινία «300» που πρωταγωνιστεί.

Δείτε το βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις