Από το βράδυ που κέρδισε την Λίβερπουλ για πρώτη φορά από το 2003 στο Άνφιλντ, η άποψή μου ήταν ότι το θέμα πρωτάθλημα έχει τελειώσει για την φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι για τρίτη φορά σε τέσσερις σεζόν θα είναι η πρωταθλήτρια απλά με τον επιβλητικό τρόπο που πέρασε από την έδρα της Λέστερ ήρθε πιο κοντά στο να πάρει και επίσημα πίσω το στέμμα της!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Αυτή λοιπόν ήταν η τέλεια αρχή για έναν τεράστια σημαντικό μήνα για τον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του καθώς προσπαθούν να «κλείσουν» σε ένα ιστορικό τετραπλό ταμπλό όλες τις υποχρεώσεις τους.

Το quadruple αποτελεί τον πόθο των οπαδών, των παικτών, του προπονητή και της ιδιοκτησίας της Σίτι στη συμπλήρωση 13 χρόνων από την εξαγορά του κλαμπ. Οι επόμενες 25 μέρες θα κρίνουν πάρα πολλά και υπάρχουν μπροστά οκτώ σημαντικά παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα.

Ξεκινώντας τον Απρίλιο με το πειθαρχημένο αγωνιστικά αλλά και εντυπωσιακό 0-2 εναντίον μιας ομάδας που φέτος έχει πάρει 16 πόντους από τους Big 6, οι «πολίτες» θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τον μήνα με την κατάκτηση ενός ακόμη Carabao Cup και μια θέση τόσο στον τελικό του FA Cup όσο και στους ημιτελικούς του Champions League.

Φυσικά κάθε νίκη τους φέρνει και πιο κοντά επίσημα και στον τίτλο αφού αυτή τη στιγμή χρειάζονται τέσσερα τρίποντα στα υπόλοιπα παιχνίδια για να είναι και μαθηματικά πρωταθλητές!

Ο Στέρλινγκ , ο Γκιουντογκάν, ο Φόντεν και ο Μπερνάντο Σίλβα δεν ξεκίνησαν μένοντας στον πάγκο στο King Power Stadium, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν έμοιαζαν σε κανένα σημείο πως θα είχα πρόβλημα απέναντι σε μια εξαιρετική αντίπαλο!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επειδή δεν πάει προς τα πίσω ο κόσμος, αντί να αλλάξουμε την τεχνολογία, καλύτερα να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους

Αυτή η στιγμή ήταν μαγική για αυτά τα παιδιά, αλλά τώρα, το στοίχημα θα είναι να κάνουν καριέρα!

Η Ρεάλ πέρασε, γιατί ο Αντσελότι έπεισε τους σταρ, να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς

Η χειρότερη βραδιά παικτών και Κλοπ, έφερε τη Λίβερπουλ σε μονόδρομο, που είναι το πρωτάθλημα!

Ο Βαλβέρδε ξανάφερε στην Αθλέτικ ένα μεγάλο τρόπαιο-οξυγόνο για τον σύλλογο

Πόσο τεράστια ανάγκη έχει ένα νέο «πρότζεκτ Κυράστα» σήμερα ο Παναθηναϊκός, αφού «έκαψε» το πλησιέστερο που είχε!

Αξίζει… χειροκρότημα: Είτε πάρει το πρωτάθλημα, είτε όχι, ο Αρτέτα έκανε ξανά την Άρσεναλ διεκδικήτρια του τίτλου!

Η ιστορία δείχνει το δρόμο προς τον τίτλο για την Άρσεναλ: Νίκη στο «Έτιχαντ»!

Δοκάρι και μέσα ήρωες, δοκάρι και έξω άχρηστοι, γιατί δεν μάθαμε ποτέ πως ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο υπάρχει και το γκρι

Μια ομάδα αδικημένη από την ιστορία της, που «σβήνει» 110 κεράκια και έχει πάντα βαριά φανέλα!