«Σου αρέσει να μένει ξύπνιος παίζοντας; Δεν ξέρεις αν θα διάλεγες να σώσεις την κονσόλα του παιχνιδιού ή την μπάλα σε περίπτωση φωτιάς; Θα ήθελες μια καριέρα στα eSports και την βιομηχανία του ποδοσφαίρου;».
Με αυτό τον τρόπο ξεκινά η αγγελία για δουλειά που προσφέρει ο Ζεράρ Πικέ, στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα που αφορά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το ποδόσφαιρο.
Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έκανε γνωστό ότι ψάχνει προσωπικό εργασίας.
Το όνομα του project είναι «eFootball Pro» και αναζητούνται εργαζόμενοι στον χώρο του διαγωνισμού (παίκτες), επικοινωνίας (δημοσιογράφοι και ειδικοί στο μάρκετινγκ), διαπραγματεύσεων (αναλυτές και ειδικοί πωλήσεων) και εκδηλώσεων (παραγωγή και διαχείριση).
Δείτε την ανάρτηση του Πικέ στο twitter:
Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου