Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, υπενθυμίζει την ώρα ανοίγματος των θυρών και προτρέπει τους φιλάθλους να έχουν μαζί τους τα στοιχεία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας που θα παρευρεθούν στην Τούμπα για το ματς απέναντι στη Φιορεντίνα, διευκρινίζει τα εξής:

- Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 ως την έναρξη του ματς μπροστά από την μπουτίκ και από τις 14:30 ως την έναρξη του ματς μπροστά από τη θύρα 4.

- Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και ο χώρος μπροστά από τα αποδυτήρια θα είναι αποκλεισμένος ως την άφιξη των αποστολών (περίπου 18:30). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

- Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα αυτοκινήτου, καθώς αφενός ενδέχεται να ζητηθεί επίδειξή τους κατά την είσοδο στο γήπεδο, αφετέρου είναι απολύτως απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου, την επίλυση προβλήματος εισιτηρίου που έχει αγοραστεί από το ίντερνετ ή την αναπλήρωση χαμένης κάρτας διαρκείας.

- Η θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της Φιορεντίνα και για το λόγο αυτό δεν διατίθενται εισιτήριά της.

- Το πάρκινγκ των κατόχων εισιτηρίων VIP θα μεταφερθεί στο σχολείο της οδού Κλεάνθους, απέναντι από το γήπεδο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.