Βαθμολογικά το κέρδος του ΠΑΟΚ από το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μικρό, αλλά στην ουσία υπολογίζεται ότι ήταν μεγάλο. Στον «δικέφαλο του Βορρά» επικρατεί ικανοποίηση από την αντίδραση, όχι από την εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές. Κρατούν την πολύ καλή αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες μετά το εις βάρος τους 2-0 και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν ως… οδηγό εν όψει της τελευταίας και κρίσιμης στροφής στη σεζόν.

Άλλωστε ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχής γενομένης απ’ αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα στην Τούμπα, το οποίο αν το πάρει η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και επιστρέψει στις νίκες μετά από οκτώ σερί ματς (έξι στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο) θα έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει έξι πόντους από τους Αρκάδες και να βάλει γερές βάσεις για συμμετοχή στα play off.

Επιπλέον, την επόμενη Τετάρτη υπάρχει ακόμη πιο σημαντικό ματς, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και εκεί παίζονται πολλά για τους Θεσσαλονικείς στη σεζόν, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ποθητό στόχο και φέτος.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν και σε επιστροφές εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Βίτορ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς εξέτισε την τιμωρία του (λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή). Από εκεί και πέρα υπάρχει αγωνία για τους τραυματίες. Το πιο πιθανό είναι να μην προστεθεί άλλος παίκτης στο ελλιπές (λόγω απουσιών) «οπλοστάσιο» του Κροάτη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Αν κάποιος επιστρέψει, αυτός θα είναι ο Γλύκος. Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης «τρέχει» για να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Ροντρίγκες που προανήγγειλε την επάνοδό του χθες μέσω του Instagram, έχει δρόμο ακόμη μπροστά του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι έχει καλύψει νωρίς κενά ο Παναθηναϊκός - Το βάρος στον αριστερό μπακ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για άμεση ενίσχυση - Γίνεται προετοιμασία με μισή ομάδα»

Τσανάκας: «Οι λεπτομέρειες για το… θέατρο των ονείρων του Ολυμπιακού»

Χαρδαλιάς για «Νέο Καραϊσκάκης»: «Είναι εντυπωσιακό, ένα στολίδι - Ο Ολυμπιακός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει»

Η νέα εποχή του Καραϊσκάκη: Αυτά θα είναι τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του!

Το «ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη για το Καραϊσκάκη και η συγκίνησή του για το ευρωπαϊκό «σε ελληνικά χώματα»

Μαρινάκης για μεταγραφές: «Υποχρεωμένοι να κάνουμε την ομάδα κάθε χρόνο πιο δυνατή - Υπάρχει μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ»!

Μαρινάκης: «Για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσουν τα έργα, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ»

Το χρονοδιάγραμμα για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Πότε ξεκινούν τα έργα

Έτσι θα είναι το «Νέο Καραϊσκάκης»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.