Αν υπάρχει ένας δρόμος που είναι συνυφασμένος με τη γεύση και τη νοσταλγία στην Αθήνα, αυτός είναι η οδός Ευριπίδου. Όποιος περπατήσει εκεί ένα πρωινό του Νοέμβρη, ανάμεσα σε τσουβάλια με κύμινο και σακιά με δάφνες, θα καταλάβει πως εκεί ανάμεσα στην Αθηνάς και τη Σωκράτους συντελείται μια τελετουργία μνήμης. Κάπως έτσι αρχίζει και η Πολίτικη Κουζίνα.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο newmoney.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Οδός Ευριπίδου: Πώς έγινε ο αγαπημένος δρόμος των μπαχαρικών