Σπουδαία εμφάνιση από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο χθεσινό 1-1 της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν εκείνο που κράτησε όρθια την πορτογαλική ομάδα απέναντι στα αστέρια των Γάλλων, με τα διεθνή Μέσα να στέκονται στις καθοριστικές επεμβάσεις που είχε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Ντα Λουζ».



«Ο Όντι έσβησε τα αστέρια» γράφει η Record.



«Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε τα τρομερά παιδιά της Παρί» αναφέρει στην ανάλυση του αγώνα η A Bola.


«Ο Βλαχοδήμος πέταξε για να αποτρέψει το γκολ του Εμπαπέ» είναι ο τίτλος του maisfutebol για την μεγάλη απόκρουση του Έλληνα τερματοφύλακα.


Ανάλογες, βέβαια, ήταν και οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter, με τα σχόλια να είναι εξίσου αποθεωτικά για τον Έλληνα γκολκίπερ, τον οποίο η «Equipe» βαθμολόγησε μαζί με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με 8!













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!