Σπουδαία νίκη που τον ανεβάζει έστω και προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου της Super League 2 πέτυχε ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στην ΑΕΚ Β' (3-2) στην Κρήτη για την 7η αγωνιστική, ελπίζοντας για το... όνειρο με αισιοδοξία!

Οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι, αφού μόλις στο 3' το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μούλερ, το οποίο ήρθε από μαρκάρισμα του Κάτσικα στον Αντερέγκεν, σταμάτησε στο δοκάρι! Η τύχη όμως χαμογέλασε στο 7', αφού μετά από σέντρα του Μούλερ, ο Βουό πρόλαβε τον Παρρά και έκανε το 1-0! Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τον Κοσίδη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 42', μετά από κεφαλιά σε κόρνερ του Παρρά! Οι Κρητικοί πήγαν δύο λεπτά αργότερα να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του δραστήριου Μούλερ σταμάτησε στο δοκάρι ξανά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΙ πατούσε καλύτερα και στο 54', μετά από ωραία σέντρα του Καραγιάννη και λανθασμένο διώξιμο του Χατζηεμμανουήλ, ο Βουό από κοντά έκανε το 2-1. Το 3-1 ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 63' με με πλασέ του Αντερέγκεν. Το μόνο που άλλαξε ήταν η νέα κεφαλιά του Κοσίδη που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2' Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85' Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79' Μπλανκ Καζάου).

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62' Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73' Τρούμπουλος), Γεωργέας (62' Χατζηκυριάκος), Πάπα (37' λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.