«Ναυαγεί» του Μάρεκ Παπζούν στον ΟΦΗ!

Ο 49χρονος πρώην τεχνικός της Ράκοφ του οποίου το όνομα γράφτηκε στην Πολωνία ως υποψήφιου για την τεχνική ηγεσία των Κρητικών, φαίνεται πως εν τέλει δεν θα μπει στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο!

Όπως αναφέρει ο έγκριτος συμπατριώτης του, δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, ο Παπζούν παρότι ήθελε να καθίσει στον πάγκο ομάδας εκτός Πολωνίας, εν τέλει δεν θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Αιτία για αυτή την απόφαση φαίνεται ότι είναι η επιθυμία του να αναλάβει μια ομάδα στην οποία θα έχει πιο μακροπρόθεσμο ρόλο αλλά και συμβόλαιο, με τον Βλόνταρτσικ να αναφέρει ότι υπήρξε πράγματι πρόταση από τον ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόραρε ο Λουσέ, επέστρεψε και ο Μπανζά στο φιλικό του ΠΑΟΚ

Τσακίρης: «Αναγκαίο να ανοίξει το ροτέισον ο Νίκολιτς»

«Μέλι» Φρόιλερ για Ολυμπιακό: «Έχω μόνο θετικά λόγια»

Νικολακόπουλος: «Σημαίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό οι δηλώσεις Φρόιλερ και Ζότα»

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

TAGS: ΟΦΗ