Ημέρα… ανακοινώσεων η σημερινή (15/01) στον ΟΦΗ, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!

Κι αυτό γιατί ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις του Μακάνα Μπακού, με τον οποίο τα έχει ήδη βρει σε όλα για τον δανεισμό του από τη Λέγκια Βαρσοβίας και εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής από πλευράς «ομιλητών».

Ωστόσο, εκτός από τον 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται στις 15:30 να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, υπάρχει πλέον συμφωνία και με τον Βραζιλιάνο στόπερ, Ματέους Μπρεσάν!

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται, μάλιστα, ήδη στο Ηράκλειο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενω έκανε και εργομετρικά τεστ, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή του έως το μεσημέρι, δε, θα κάνει κι αυτός την πρώτη του προπόνηση με την καινούργια του ομάδα στο ΒΑΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Αναγκαίο να ανοίξει το ροτέισον ο Νίκολιτς»

«Μέλι» Φρόιλερ για Ολυμπιακό: «Έχω μόνο θετικά λόγια»

Νικολακόπουλος: «Σημαίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό οι δηλώσεις Φρόιλερ και Ζότα»

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

TAGS: ΟΦΗ