Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο από σήμερα (15/12), πλέον…

Για την μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα από πλευράς ΟΦΗ ο λόγος, με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό να φοράει την φανέλα της κρητικής ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο ΟΦΗ είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση και του Άαρον Ισέκα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 1,5 έτους.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 13 Δεκεμβρίου 1995, ο 30χρονος διεθνής αμυντικός γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις με την πρώτη ομάδα, με την οποία «στέφθηκε» Κυπελλούχος Ελλάδας (2017), ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Βέροια (22 αγώνες).

Μετρά τα περισσότερα ματς της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (97 συμμετοχές), με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2021-22.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Sivasspor, όπου αγωνίστηκε σε 41 επίσημες αναμετρήσεις.

Αχιλλέα, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Βόλο ο Ηλιόπουλος-Αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ

Μπενίτεθ: «Πιο δύσκολο το έργο για εμάς κόντρα στον Άρη, να είμαστε ανταγωνιστικοί για να φτάσουμε στη νίκη»

Έξι αλλαγές από Μεντιλίμπαρ: H ενδεκάδα του Ολυμπιακού στις Σέρρες!

Κάτρης: «Έχω μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ πραγματικά - Ένιωθα ότι ζούσα σε ένα ψέμα στην Τσεχία»

Κέρκεζ: «Μπράβο σε Σπανό, Αγγελόπουλο, σταφ, παίκτες και κόσμο!»

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ, θα μοιράσει δωρεάν κασκόλ στους μικρούς φίλους της στο Πανθεσσαλικό

Τσακίρης: «Συγκλονιστικό αυτό που επικρατεί στον Βόλο, η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει κερδίσει τον κόσμο»

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό - Πρέπει να κάνει το 3/3 ο Παναθηναϊκός πριν την Μπέτις»

Ολυμπιακός: «Τουλάχιστον 2 ώρες πριν στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία»

ΠΑΟΚ 100: Το «4» της μνήμης – Η συγκινητική αναφορά στους επτά οπαδούς που χάθηκαν στη Ρουμανία

TAGS: ΟΦΗ