Άλλη μια μεταγραφή για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λουκάο, ο οποίος έφτασε χθες στο νησί και πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Βραζιλιάνος στόπερ ο οποίος επελέγη ανάμεσα από μια λίστα με τρεις υποψήφιους, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Lucas Silva Afonso (Lucao), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2024.
Ο 27χρονος αμυντικός (γενν. 23 Μαρτίου 1996, Μπραζίλια) ο οποίος μετρά 14 συμμετοχές με την Sao Paulo σε Copa Libertadores και Copa Sudamericana, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της βραζιλιάνικης ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του, εκτός από την Sao Paulo (64 συμμετοχές, 1 γκολ), έχει φορέσει επίσης τα χρώματα των Estoril Praia (8 συμμετοχές), Goias (5 συμμετοχές), CSA (90 συμμετοχές, 5 γκολ), Mirassol-SP (10 συμμετοχές) και Guarani (50 συμμετοχές).
Έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U20 & U23 της Βραζιλίας.
Lucas καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: ΟΦΗ