Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται και με τη... βούλα πλέον ο Φιορίν Ντουρμισάι, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα τη συμφωνία τους με τον 25χρονο επιθετικό.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΛ, υπέγραψε με την ομάδα του Ηρακλείου συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, Φιορίν Ντουρμισάι, από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας τριών ετών.

Γεννήθηκε στον Αυλώνα της Αλβανίας στις 14 Νοεμβρίου 1996 και σε μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα.

Αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανιωνίου, ενώ το καλοκαίρι του 2014 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε συνολικά 69 εμφανίσεις και 17 γκολ, ενώ την σεζόν 2017-18 συμμετείχε με τους «κυανέρυθρους» στα προκριματικά του UEFA Europa League.

Τον Ιανουάριο του 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό της Καλλιθέας, με τα χρώματα της οποίας έπαιξε 32 φορές, πετυχαίνοντας 7 γκολ.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας αγωνιστεί σε Λαμία (28 αγώνες, 8 γκολ), Άρη (9 αγώνες) και ΑΕΛ (28 αγώνες, 5 γκολ) ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 φόρεσε την φανέλα της βελγικής Beveren.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις ομάδες U17, U19 και U21 της Αλβανίας.
Φιορίν, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σάντσες, μέρος του προγράμματος ο Πελίστρι

Επίσημη η επιστροφή του Ισέκα στον ΟΦΗ!

Τσακίρης: «Σε σούπερ κατάσταση η ΑΕΚ, εξελίσσει το πρότζεκτ του ο Νίκολιτς - Απελευθερωμένος στα δεξιά ο Λιούμπιτσιτς»

Νικολακόπουλος: «Ο διαιτητής στο Χαριλάου δεν έπαιζε υπέρ του Άρη, αλλά εις βάρος του Ολυμπιακού, και ο νοών νοείτω…»

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Άρης

Αθανασίου: «Φορ που κάνει την διαφορά ο Ντέσερς, ανεπίτρεπτη η πνευματική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο»

«Η Ναντ διαπραγματεύεται με τον Καμπελά ενόψει Ιανουαρίου»

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφείρης - Από Τρίτη προπονείται με τον ΠΑΟΚ

Κετσετζόγλου: «Όλο και καλύτερη η ΑΕΚ-Αν κάνει 4 μεταγραφές, τουλάχιστον οι 2 μπορεί να γίνουν γρήγορα»

Σταματέλος: «Και πολύ άργησαν να μιλήσουν στον Ολυμπιακό - Κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε να ξεκινήσουν»

TAGS: ΟΦΗ