Στον ΟΦΗ και επίσημα ο Νταν Γκλάζερ. Στην απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, προχώρησε η ομάδα της Κρήτης.

Ο διεθνής άσος αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ συνολικά για επτά χρόνια, έχοντας καταγράψει συνολικά 194 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με δύο γκολ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Dan Glazer από την Maccabi Tel Aviv, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 στο Τελ Αβίβ.

Έχει καταγράψει 194 συμμετοχές και δύο γκολ με τα χρώματα της Maccabi Tel Aviv, με την οποία κατέκτησε δυο φορές το πρωτάθλημα, δυο φορές το Super Cup και μια φορά το Κύπελλο Ισραήλ, έχοντας παράλληλα αναδειχθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας για το 2020.

Ο Dan Glazer έχει αγωνιστεί επίσης στις Beitar Tel Aviv (43 συμμετοχές, 2 γκολ) και Maccabi Netanya (30 συμμετοχές, 1 γκολ).

Μετρά 18 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Dan, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

TAGS: ΟΦΗ