Κάτοικος Ηρακλείου θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Γιαννούλης, με τον ΟΦΗ να προχωράει σήμερα (24/04) στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 35χρονος πλέον αμυντικός μετράει πάνω από 100 εμφανίσεις με τους «ομιλήτες», ενώ είναι και αρχηγός του ΟΦΗ, έχοντας αγωνιστεί σε αυτόν τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός κι ένας εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστας Γιαννούλης, θα φοράει τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2024.

Εντάχθηκε στο ρόστερ τον Ιανουάριο του 2019, έχει ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 100 συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ και αποτελεί πλέον έναν από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές της νέας εποχής, με συνολικά πάνω από 380 επίσημους αγώνες στην καριέρα του.

Έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με όλες τις στιγμές που έχει ζήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ για τον ίδιο, ο ΟΦΗ αποτελεί πλέον την ομάδα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

TAGS: ΟΦΗ