Παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στημένες φάσεις περιελάμβανε η προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε το πρωί της Παρασκευής (10/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Νίκος Μαρινάκης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και άρχισε θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, όπως οι Λάζαρος Λάμπρου και Απόστολος Διαμαντής.

Οι Μιγκέλ Μεγιάδο, Τζον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η επόμενη προπόνηση των «ομιλητών» έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (11/9), στις 10:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Δεν έχουμε πρόταση για Ματσάρι, τον εμπιστευόμαστε και προχωράμε»

Απέσπασε φιλική ισοπαλία από την Τρουά και ικανοποίησε πριν την ματς με την Καλαμάτα ο Παναιτωλικός

Τσορμπατζόγλου: «Τα έχει βρει σε όλα με τον Εντιαγέ ο ΠΑΟΚ – Σε πρώτο πλάνο για τη θέση του δεξιού μπακ ο Σάντσεθ»

Παγκάκης: «Έχει 1-2 παίκτες ψηλά στη λίστα για οκτάρι ο Παναθηναϊκός»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση αριστερού μπακ»

Τσανάκας: «Ιστορική η απόφαση για παραμονή Μεντιλίμπαρ, δείχνει έναν πανίσχυρο και ενωμένο Ολυμπιακό»

Άρης: Ανακοίνωσε τον Πετρίς έως το 2030!

«Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ και ομάδες της Premier για Έσε»

Επίσημη η παραμονή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: «Άμεση ενίσχυση ανεξαρτήτως μπάτζετ για να κατακτήσουμε τα πάντα»!

Νικολακόπουλος: «Λευκός καπνός από τη συνάντηση με Μαρινάκη, μένει ο Μεντιλίμπαρ»!

TAGS: ΟΦΗ