Επιστροφή με φόντο την ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμισή του σε όλα τα επίπεδα στον ΟΦΗ! Όπως γνωστοποίησαν οι Κρητικοί, ο Τσέντομιρ Ίλιτς επιστρέφει στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας πόστο του βασικού συνεργάτη του Φρανκ Ντεπέστελε στον πάγκο της ομάδας.


Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ενας φίλος, απο τα παλιά, επιστρέφει στον ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον 38χρονο (27/8/1988) Σέρβο προπονητή Τσέντομιρ Ιλιτς (Cedomir Ilic), o οποίος φόρεσε τη φανέλα της κρητικής ομάδας, την περίοδο 2016-17 και πλέον επιστρέφει ως προπονητής, καθώς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Φρανκ Ντεπέστελε στο τεχνικό επιτελείο.
Ο Ιλιτς, έχει μακρά καριέρα στην Ελλάδα, σαν παίκτης και σαν προπονητής.

Σαν προπονητής, την περασμένη διετία βρέθηκε σε Άρη και Πήγασο Πολίχνης ως πρώτος προπονητής, ενώ η τελευταία του παρουσία στη Volley League ήταν τη σεζόν 2023-24 όταν οδήγησε τον Φοίνικα Σύρου στην παραμονή, σε μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Σαν αθλητής (διαγώνιος), αγωνίστηκε σε Καβάλα, Φοίνικα Σύρου, ΟΦΗ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΕΚ, Αρη, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαρίας, Νέα Μουδανιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τσέντομιρ Ιλιτς (Cedomir Ilic), ανέφερε ότι:

"Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αναλαμβάνω το νέο μου ρόλο ως βοηθός προπονητή στην ομάδα του ΟΦΗ.
Η επιστροφή μου στον σύλλογο έχει ξεχωριστή σημασία για μένα, καθώς στο παρελθόν είχα την τιμή να αγωνιστώ με τη φανέλα του ΟΦΗ ως αθλητής. Η σχέση μου με την ομάδα και τους ανθρώπους της αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της αθλητικής μου διαδρομής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Γιάννη Δανδάλη, τον γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Ζλατιλίδη, καθώς και τον πρώτο προπονητή κ. Frank Depestele για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Η νέα αυτή πρόκληση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο ΟΦΗ επιστρέφει δυναμικά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετέχοντας στο CEV Challenge Cup. Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος ενός τεχνικού επιτελείου που καλείται να εκπροσωπήσει τον σύλλογο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Με επαγγελματισμό, συνέπεια, καθημερινή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, θα προσπαθήσω να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και στην περαιτέρω ανάπτυξή της.
Εύχομαι μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, με υγεία, ενότητα και πολλές επιτυχίες για τον ΟΦΗ".»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαγνητική για την Αγγελοπούλου, ταξιδεύει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα την Πέμπτη

Τικμανίδου: «Παίξαμε για τις Φαίη και Γωγώ, αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένες»

Οικονόμου: «Θα μπορούσαμε να είμαστε περήφανοι, αλλά νιώθουμε σοκαρισμένοι»

Άλλο επίπεδο η Σερβία, αποκλεισμός για τη συγκινητική Ελλάδα που πάλεψε παρά το σοκ με την Αγγελοπούλου

Πάγωσαν στην Εθνική ομάδα: Έπεσε σφαδάζοντας στο τάραφλεξ η Αγγελοπούλου, κλάματα από τις υπόλοιπες παίκτριες

Κιαπίνι: «Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, θα είμαστε ανταγωνιστικοί στους σημαντικούς στόχους μας»

Σερβία-Ελλάδα: Η Εθνική βόλεϊ γυναικών έχει ραντεβού με την ιστορία της!

Ξανθοπούλου στους 94,6: «Δίνουμε και την ψυχή μας στο Eurovolley - Κάνουμε κάτι σπουδαίο, ενώ δεν είμαστε επαγγελματίες»

Η επιστροφή των νταμπλούχων: Πρώτη συγκέντρωση για τον Παναθηναϊκό!

Οικονόμου: «Τα κορίτσια μας διαψεύδουν συνεχώς - Κάνει αγώνα δρόμου η Μπακοδήμου»

TAGS: ΟΦΗ