Την τελευταία του παρουσία σε αποστολή του ΟΦΗ κατέγραψε ο Κώστας Γιαννούλης, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε τον έμπειρο αμυντικό στα πλάνα του για το αυριανό (11/05) ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννούλης θα σταματήσει το ποδόσφαιρο φέτος, μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League, μετρώντας 5,5 χρόνια παρουσίας στην κρητική ομάδα.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τα «καναρίνια» έμειναν οι τραυματίες Λερόι Αμπάντα, Μιγκέλ Μεγιάδο και Ανδρέας Αδαμάκης, όπως και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Ματέους Μπρεσάν, Μανουέλ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λουσάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι

TAGS: ΟΦΗ