Ο ΟΦΗ ξέρει πως θα βρίσκεται στη League Phase του Conference League τον φετινό χειμώνα μετά την ιστορική κατάκτηση του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη σεζόν, ωστόσο, είχε τα μάτια του στραμμένα πάνω στο ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το απόγευμα της Πέμπτης.
Οι Βούλγαροι έκαναν επίδειξη δύναμης και επιβλήθηκαν 3-0 των Ισραηλινών για να πάρουν μαζί τους στην εντός έδρας ρεβάνς το σκορ που τους επιτρέπει να «βλέπουν» προς τον τελευταίο γύρο των προκριματικών του Europa League.
Από το ημίωρο το σκορ ήταν στο 2-0 για την ΤΣΣΚΑ, η οποία έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, στο 90ο λεπτό.
Την ίδια στιγμή, η Ρέιντζερς υπέστη κακή ήττα στην Πολωνία από τη Γιαγκελόνια, αν και το εις βάρος της 2-1 δεν είναι απαγορευτικό για να διεκδικήσει την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στη Γλασκώβη.
Με αυτογκόλ στο 4ο λεπτό προηγήθηκαν οι «διαμαρτυρόμενοι», ισοφαρίστηκαν με τον ίδιο τρόπο στο 13’ και στο 21’ δέχθηκαν την ανατροπή, με τη Γιαγκελόνια να διατηρεί το αβαντάζ μέχρι τέλους.
Στο 1-1 έμειναν λίγο νωρίτερα οι Κουόπιο και Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.