Το πρόγραμμα του ΟΦΗ την Πέμπτη στο ΒΑΚ περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα, ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αντριάν Ριέρα συνέχισε του ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς είδε τον Γιάννη Χριστόπουλο να προπονείται κανονικά.

Για την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:00 στο ΒΑΚ, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί κι η αποστολή για το ματς με τους Σερραίους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο με… συγκεκριμένα δεδομένα!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυρος θρίαμβος ή ασπρόμαυρη αντίδραση;

TAGS: ΟΦΗ