O μαραθώνιός τους... συνεχίζεται! Σήμερα στις 17:00 στο Παγκρήτιο ΟΦΗ και Λεβαδειακός, τίθενται αντιμέτωποι στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής (Cosmote Sport 1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM).
Η αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, ίσως αποτελεί... αγγαρεία αναφορικά με το τι διακυβεύεται την Τετάρτη (11/2) στη Βοιωτία στη ρεβάνς του 1-1 του Ηρακλείου. Aυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα το αφήσουν στη μοίρα τους και δεν θα κυνηγήσουν τη νίκη που για την καθεμία, είναι σημαντική για τη βαθμολογική της θέση.
Aπό τη μια πλευρά ο πολύ φορμαρισμένος ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, εκ των οποίων οι δυο συνεχόμενες, που τους έφεραν στην 8η θέση με 21 βαθμούς. Το σύνολο του Χρήστου Κόντη μοιάζει να έχει αποκτήσει την ομοιογένεια που αναζητούσε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός, συμπεριέλαβε τους νεοαποκτηθέντες, Νίκο Αθανασίου και Τιάγκο Ρομάνο στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Άαρον Ισέκα για λόγους αποφόρτισης, αλλά και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Τιμωρημένος είναι ο Τιάγκο Νους, όπως και οι Ζήσης Καραχάλιος, Μάνουελ Καλαφάτης, Λευτέρης Κοντεκάς, Μανώλης Χνάρης.
Αναλυτικά η αποστολή: Λίλο, Χριστογεώργος, Κατσίκας, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Καινουργιάκης, Αθανασίου, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Κρίζμανιτς, Κανελλόπουλος, Βούκοτιτς, Μπαΐνοβιτς, Ανδρούτσος, Αποστολάκης, Φούντας, Ρομάνο, Θεοδοσουλάκης, Σενγκέλια και Σαλσέδο.
Στην αντίπερα όχθη ο Λεβαδειακός συνεχίζει με... σπασμένα φρένα και αήττητος για δέκα ματς την ονειρεμένη του σεζόν. Οι Βοιωτοί πριν την ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο με τον ΟΦΗ, πήραν άνετη νίκη 3-1 στην έδρα τους επί του Asteras AKTOR και έγιναν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την είσοδό τους στα playoffs., αφού είναι στην 4η θέση με 38 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Λοντίγκιν και Τσόκαι που είναι τιμωρημένοι, αλλά και των Μάγκνουσον και Λαγιούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή του Λεβαδειακού: Άνακερ, Σουρδής, Βαλληνδράς, Λιάγκας, Χάνα, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Φίλων, Μανθάτης, Κορνέζος, Νίκας, Γκούμας, Κωστή, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Παπαδόπουλος, Όζμπολτ, Πεντρόζο, Συμελίδης, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Οζέγκοβιτς.
Οι επικρατέστερες ενδεκάδες:
OΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος - Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Κρίζμανιτς - Γκονθάλεθ, Αποστολάκης, Κανελλόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης - Θεοδοσουλάκης, Σενγκέλια, Φούντας
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Άνακερ - Μανθάτης, Χάνα, Κορνέζος, Βήχος - Λαμαράνα, Παπαδόπουλος, Κωστή - Πεδρόσο, Βέρμπιτς, Όζμπολτ
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Bοηθοί: Μπαλιάκας, Στάικος
VAR/AVAR: Ευαγγέλου/Γιουματζίδης
4ος διαιτητής: Κατοίκος