Με τον Μπρους Καμάου να επιστρέφει στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η σημερινή (31/8) προετοιμασία του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Γιάννης Μπουζούκης, στο πλαίσιο αποφόρτισης, με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και επανένταξης. Οι Χουάν Νέιρα, Τζον Τοράλ, Φιορίν Ντουρμισάι και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις στο γυμναστήριο. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο (1/9) στις 18:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

TAGS: ΟΦΗ