Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (26/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνέχισε o ΟΦΗ την προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα ευχάριστα νέα για τον Μίλαν Ράσταβατς ήρθαν από τον Μπόρχα Γκονζάλεθ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, με τον Ντάνιελ Ναούμοφ να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης των «ομιλητών».

Αντιθέτως, ο Κέβιν Λιούις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι Μπάκιτς, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης δεν επέστρεψαν ακόμα από τις διεθνείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Η επόμενη προπόνηση της κρητικής ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Πέμπτης (27/3).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ